Logg på
Her er du: Skip Navigation LinksHjem
 Skip Navigation Links.
Innholder data fra 1990 og frem til og med: 01.02.2016
Farlig avfall Markedsanalyse - FaMa

Unik løsning for:
  • mottaker av farlig avfall til å finne nye kunder
  • til å skaffe seg oversikt over avfallstrømmene

Data fra Avfallsdeklarering.no også:
Farlig avfall Markedsanalyse - FaMa, inneholder nå også data fra Avfallsdeklarering.no. Dette innebærer at FaMa inneholder informasjon om farlig avfall fra 1990 og frem til i dag.

Pålogging:
Er du registrert som bruker, klikk på Logg på, eller klikk på linken "Logg på" oppe til høyre.

Norkom:
Farlig Avfall Markedsanalyse (FaMa) er en videreutvikling av Norkom. Er du en tidligere Norkom bruker, kan du logge deg på med samme brukernavn og passord. Farlig Avfall Markedsanalyse inneholder tilsvarende funksjonalitet som du kjenner fra Norkom, i tillegg vil det komme nye interessante muligheter.

Abonnement:
Landsoversikter og fylkesoversikter for innlevert farlig avfall er gjort tilgjengelig for alle, men du må registrere deg som bruker. Registreringen er gratis og uten noen form for forpliktelser. Som registrert bruker får en oversikt over utviklingen av innlevert farlig avfall for hele landet og på fylkesnivå fra 1990 og frem til i dag.

For å få tilgang til mer detaljert informasjon om innlevert farlig avfall og de unike rutinene for å finne nye kunder / kundegrupper kreves det abonnement. Ta kontakt med Bjørn Inge Molvær for mer informasjon, e-post eller mobil: 975 55 866.

Datagrunnlag:
Farlig avfall Markedsanalyse (FaMa) benytter data fra Norbas og Avfallsdeklarering.no.

Når farlig avfall skal innleveres skal avfallet deklareres. Dette kan gjøres elektronisk på www.deklarsjon.no, eller på http://www.avfallsdeklarering.no.

Demo:
For demonstrasjon av de unike mulighetene, ta kontakt med Bjørn Inge Molvær på e-post, mobil: 975 55 866 eller ring vårt kontor på telefon: 70 19 80 80.

Mer informasjon
For mer informasjon om hva dette WEB-området har av muligheter og muligheter for tilgang send oss en e-post eller ring oss på telefon 70 19 80 80